Årsstämma 8 juni 2021

Dags att boka in den 8 juni klockan 08.00 för årsstämma i JAFP.

Plats: Restaurang Tango, Armaturvägen 4.

Bägge områdena växer så det knakar och vi har en hel del viktiga frågor att ta tag i framöver. Tänker i första hand på: Informationstavla i Albyberg, laddningsplatser till elfordon,  bevakning och säkerhet, kommunikation till och från arbetsplatser, vattenskyddsområde samt mycket annat.  Vi kommer att behöva fylla på med några till i styrelsen och då gärna några som har verksamhet i Albyberg. Kom gärna med tips så vi får en bra lyhörd styrelse. 

Anmäl er på info@jafp.se om ni kommer och även om ni har tips på styrelsekandidater. Ni som inte redan är medlemmar gå in på hemsidan jafp.se och anmäl er. Alla behövs så vi kan hjälpas åt att hålla bägge områdena i fint skick samt försöka hålla buset härifrån.

Varmt välkomna den 8 juni klockan 08.00 så kommer det serveras något enkelt tilltugg. Men glöm inte att anmäla er.